Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
BESPLATNI TEČAJ: HTML I CSS
Prijavi se

SmartNinja Hrvatska škola programiranja

Ne diploma,
važne su vještine

Steknite znanja u najtraženijoj industriji na svijetu - programiranju i IT-u! Širok raspon iskusnih programerskih instruktora. Škola programiranja od 2013 godine.
PROVJERITE TEČAJEVE

Tečajevi

Tečajevi programiranja s iskusnim instruktorima uživo online. Programiranje, baze podataka i osnove web razvoja s više razina težine.

Koji tečaj birate?

Kako doći do znanja??

Zaboravite YouTube tutorijale i debele knjige o programiranju. Prijavite se za online tečaj uživo i sudjelujte, a sva pitanja postavite izravno instruktoru.

1. Prijava za tečaj

Odaberite tečaj koji vas zanima (osnovni ili napredni). Ukoliko na stranici ne dobijete dovoljno informacija ili ne znate što vas zanima, možete nam se obratiti za pomoć.

2. Informacije

Nekoliko dana prije tečaja na svoju e-mail adresu dobit ćete raspored, materijale i pristup video pozivu.

3. Slušajte, sudjelujte i učite

U znanju je moć, ali još veća u suradnji! Radite zadaću, slušajte i postavljajte što više pitanja. Instruktori sa širokim spektrom iskustva su tu za vas.

PROVJERITE TEČAJEVE
"Apsolutno sve što smo prošli bilo je izuzetno zanimljivo, korisno i primjenjivo. Moram pohvaliti predavača, bio je izvrstan, strpljiv, izuzetno puno zna i to znanje lagano prenosi na druge."
"Lekcije su jednostavno strukturirane tako da ih svaki početnik može razumjet, a instruktor je bio pristupačan i prijateljski nastrojen."
"Veoma mi se svidio online način nastave, i puno je pomoglo snimanje predavanja da se može pratiti kada nije bilo moguće doći na predavanje. Vjerujem da će mi se WebDev2 dosta kositi sa smjenama na poslu i sigurna sam da nijedan tečaj ne bih bila u mogućnosti pohađati da je nastava bila uživo, pošto živim u udaljenom mjestu. Mario je bio odličan instruktor i veoma sam zahvalna na ovako prilagodljivom online pristupu korisnicima tečaja."

Zašto odabrati tečajeve Smartninja?

Živimo u svijetu u kojemu su vještine važne. Iz hobija ili zbog posla – SmartNinja će te podučiti modernim IT vještinama.

Korisne vještine

Na tečajevima SmartNinja naučit ćeš programirati, hakirati, dizajnirati baze podataka, izrađivati robote za čavrljanje (chatbots) i još mnogo toga. Neprestano dodajemo nove tečajeve..

Iskusni mentori

Tečajeve vode instruktori s mnogo godina radnog iskustva u struci kao zaposlenici IT tvrtki ili IT freelanceri.

Suradnja s tvrtkama

Aktivno povezujemo naše polaznike s tvrtkama koje traže nove zaposlenike. Za najbolje polaznike, u suradnji s instruktorima, možemo pripremiti preporuke za buduća radna mjesta u svijetu programiranja.

Vještine koje ti omogućuju sigurnost i slobodu

Dajemo sve od sebe da podučavamo moderne IT vještine koje su tražene na tržištu rada i pomažu ti stvarati nove proizvode i biti kreativan/na. Želimo da naši polaznici steknu dragocjeni osjećaj sigurnosti i slobode.

Naši partneri

Tvrtke i organizacije koje nam vjeruju.

Blog

Ker ne šteje diploma, ampak veščine