Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
POČINJEMO USKORO: Web Development 1
Pogledaj više

Front-end programiranje (Uvod u HTML i CSS)

Na ovom tečaju u trajanju od 2 tjedna naučit ćeš front-end (HTML, CSS) programiranje i unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap.

6 sati
4 susreta
Početni

Program

Vrijeme je za kratki i informativni tečaj programiranja! Četiri lekcije u jednom tjednu.

Prijavi se naš odličan tečaj Front-end programiranje: Uvod u HTML i CSS – ovaj je tečaj prikladan za potpune početnike, a održavat će se uživo putem interneta!

U ovom posebnom izdanju SmartNinjina tečaja, naučit ćeš front-end jezike: HTML i CSS te unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap.

Program

Većina je programera napravila svoje prve korake u web developmentu s front-end jezicima HTML-om i CSS-om. Osim toga, naučit ćeš raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu.

Ovaj je tečaj izrazito usmjeren na praksu. Tijekom tečaja radit ćeš na više manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći ćeš dodati sve projekte na GitHub, što ti može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Predznanje

Polaznici tečaja ne moraju imati predznanje o programiranju zato što će se kreće od samih osnova. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, no polaznici bi trebali vladati osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera.

Datumi i susreti e-lekcija

Tečaj se održava dvaput tjedno, u poslijepodnevnim satima – ukupno 4 predavanja u trajanju od sat i pol. Tečaj se održava uživo putem interneta, odnosno, videopoziva, a predavač je iskusni nindža programiranja. Točan datum i vrijeme održavanja objavljujemo uskoro!

Što trebam imati sa sobom?

Preporučujemo računalo s 8GB RAM-a (vjerojatno ti može poslužiti i manje, no to bi moglo biti prilično sporo).

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

frontend_programiranje

99,00 

Datum tečaja
ožujak 2024
Instruktor
Uskoro objavljujemo
Trajanje
6 sati
Broj susreta
4 susreta
Zahtjevnost
Početni

Izjave naših vježbenika

"Apsolutno sve što smo prošli bilo je izuzetno zanimljivo, korisno i primjenjivo. Moram pohvaliti predavača, bio je izvrstan, strpljiv, izuzetno puno zna i to znanje lagano prenosi na druge."
"Lekcije su jednostavno strukturirane tako da ih svaki početnik može razumjet, a instruktor je bio pristupačan i prijateljski nastrojen."
"Veoma mi se svidio online način nastave, i puno je pomoglo snimanje predavanja da se može pratiti kada nije bilo moguće doći na predavanje. Vjerujem da će mi se WebDev2 dosta kositi sa smjenama na poslu i sigurna sam da nijedan tečaj ne bih bila u mogućnosti pohađati da je nastava bila uživo, pošto živim u udaljenom mjestu. Mario je bio odličan instruktor i veoma sam zahvalna na ovako prilagodljivom online pristupu korisnicima tečaja."