Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
POČINJEMO USKORO: Web Development 1
Pogledaj više

SQL i baze podataka 2

Nastavi svoje učenje na tečaju SQL i baze podataka 2, koji će se održavati uživo putem interneta, gdje ćeš proširiti svoje znanje o osnovama SQL-a naprednijim upitima i tehnikama. Na ovom tečaju naučit ćeš o SQL funkcijama, složenim SQL rečenicama, ugniježđenim upitima, indeksima i mnogo više.

7,5 sati
5 susreta
Napredan

Program

U ovom trotjednom tečaju, naučit ćeš kako postaviti bazu podataka na udaljenom poslužitelju i povezati se s njom. Osim SQLitea, naučit ćete i kako koristiti vrlo popularan sustav baza podataka nazvan PostgreSQL i napredne alate poput Beekeeper Studio i DBeaver.

Što ću naučiti?

  • Lekcija 1: * Ponavljanje osnova SQL-a, rečenica CASE, klauzula HAVING
  • Lekcija 2: * Ograničenja stranog ključa, napredni prikazi i okidači
  • Lekcija 3: * Podupiti, CTE i indeksiranje
  • Lekcija 4: * Povezivanje s udaljenom bazom podataka, datumima i vremenima
  • Lekcija 5: * Prozorne / analitičke funkcije, funkcije niza, printf (), strftime () Kroz te ćeš primjere naučiti kako pravilno planirati bazu podataka i moći ćeš odmah upotrijebiti to znanje u svojim IT projektima!

Predznanje

Ovaj tečaj mogu pohađati svi koji su uspješno završili tečaj SQL i baze podataka 1 ili imaju ekvivalentno znanje. Svi sudionici tečaja moraju biti upoznati s pojmovima kao što su:

  • Planiranje baza podataka (jednostavne i složene baze podataka)
  • Tablice i odnosi među njima (jedan-prema-jedan, jedan-prema-više)
  • Izrada baze podataka pomoću SQL-a i dodavanje podataka

Ako ti gore navedeni zahtjevi nisu poznati, molimo te da se umjesto ovoga prijaviš na tečaj SQL i baze podataka 1.

Datumi i susreti e-lekcija

Tečaj traje 3 tjedna. Održava se dvaput tjedno u popodnevnim satima.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoje računalo i pristup internetu.

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

sql2

199,00 

Datum tečaja
rujan 2024
Instruktor
Uskoro objavljujemo
Trajanje
7,5 sati
Broj susreta
5 susreta
Zahtjevnost
Napredan

Izjave naših vježbenika

"Apsolutno sve što smo prošli bilo je izuzetno zanimljivo, korisno i primjenjivo. Moram pohvaliti predavača, bio je izvrstan, strpljiv, izuzetno puno zna i to znanje lagano prenosi na druge."
"Lekcije su jednostavno strukturirane tako da ih svaki početnik može razumjet, a instruktor je bio pristupačan i prijateljski nastrojen."
"Veoma mi se svidio online način nastave, i puno je pomoglo snimanje predavanja da se može pratiti kada nije bilo moguće doći na predavanje. Vjerujem da će mi se WebDev2 dosta kositi sa smjenama na poslu i sigurna sam da nijedan tečaj ne bih bila u mogućnosti pohađati da je nastava bila uživo, pošto živim u udaljenom mjestu. Mario je bio odličan instruktor i veoma sam zahvalna na ovako prilagodljivom online pristupu korisnicima tečaja."