Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
BESPLATNI TEČAJ: HTML I CSS
Prijavi se

FAQ

Često postavljana pitanja
Što je SmartNinja?

SmartNinja podučava korisne i praktične IT vještine. Naša je misija pomoći ljudima otkriti i razvijati talente i vještine u području IT-a. Vještine s kojima ćeš lakše pronaći posao ili čak stvoriti novi! Organiziramo tečajeve na kojima možeš naučiti o programiranju, hakiranju, bazama podataka itd. Također pomažemo polaznicima pri dobivanju stručne prakse u našim partnerskim IT tvrtkama.

Koje vještine možeš naučiti na tečajevima SmartNinja?
Naši su osnovni tečajevi usmjereni na web development, najtraženiju vještinu na tržištu rada u području IT-a. Naši su ostali tečajevi usmjereni na hakiranje i internetsku sigurnost, botove, baze podataka itd. Neprestano uvodimo nove tečajeve i osiguravamo da uvijek sadržavaju najnovije informacije.
Koju razinu predznanja trebam imati prije nego što se prijavim?
U većini se naših tečajeva ne zahtijeva predznanje. Jedina je iznimka tečaj Web development 2 zato što prvo moraš završiti Web development 1. Međutim, potrebno je vladati engleskim jezikom u pismu jer je većina tehničke dokumentacije napisana na engleskom.
Tko podučava tečajeve SmartNinja?
Naši su instruktori profesionalni programeri. Rade u raznim tvrtkama ili kao freelance programeri. Iskusni su i mogu te podučiti mnogo o programiranju i o tome kako izgleda život programera. 🙂
Što ako ne mogu pohađati tečaj?
Ako si već platio/la tečaj, možemo ti vratiti cjelokupni iznos cijene tečaja ako otkažeš najmanje 14 dana prije početka tečaja. Za više detalja, pročitaj Opće uvjete poslovanja na dnu stranice svakog tečaja.
Može li netko drugi pohađati tečaj umjesto mene?/Je li tečaj prenosiv?
Da, to je moguće.
Nudite li i online tečajeve?
Nudimo tečajeve uživo – i u učionici i online. U opisu svakog tečaja stoji održava li se u učionici ili putem interneta, ali u oba slučaja tečajevi se održavaju pod vodstvom instruktora.
Mogu li se poslije zaposliti kao programer/ka?
To ovisi o uspjehu koji postigneš na tečaju. Ako si jako motiviran/a, redovito pišeš zadaću i u sebi otkriješ inženjerski talent, nakon našeg tečaja Web development 2 možeš dobiti stručnu praksu. Nakon završetka tog tečaja, aktivno pomažemo našim najboljim polaznicima pri dobivanju stručne prakse.
Zašto bih trebao/la naučiti programirati?
Vrijedi barem pokušati. 🙂 Tečaj Web development 1 je savršen za to. Na tome tečaju možeš vidjeti je li programiranje nešto čime se želiš baviti u životu, bilo kao hobi ili čak profesionalno.
Kako saznati koji bi mi programski jezik najbolje odgovarao?
Mnogi se početnici to pitaju. U konačnici to i nije toliko važno, jer se svi programski jezici temelje na istim osnovnim načelima. Podučavamo Python (na tečaju Web development 1), programski jezik koji je vrlo pogodan za početnike. Jednom kada naučiš programirati u Pythonu, nije teško prijeći na bilo koji drugi programski jezik.
Kakvo mi je računalo potrebno?
Preporučujemo laptop s 4GB RAM-a (vjerojatno ti može poslužiti i manje, no to bi moglo biti prilično sporo).
Postoji li dobna granica?
Naši su tečajevi obično namijenjeni odraslima (18+), no uzeli bismo u obzir i osobe starije od 15 godine.
Želiš li znati više?
Javi nam se putem kontakt obrasca.