Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
BESPLATNI TEČAJ: HTML I CSS
Prijavi se

Programerski poslovi: ožujak 2024

Posao programera je #HotStuff! Hrvatska postaje poznata po svojoj brzo rastućoj IT industriji koja pruža izuzetne prilike za stručnjake u području programiranja. Trenutno ima dosta oglasa za radna mjesta, ali nažalost nisu svi navikli pisati bruto plaću koju nude za posao (što je za nas neprihvatljivo. C’mon, tvrtke?). No, mi smo se potrudili i pronašli zanimljive oglase za poslove programiranja koji nude prilično zavidne iznose. Možda je programiranje doista posao 21. stoljeća? Ajde, istražimo programerske poslove za mjesec ožujak! Da li si programer i tražiš posao? Pročitaj više!

4ofthem

Tvrtka je fokusirana na Web, Mobile i specifična UX/UI i Print rješenja. Rade na dugoročnim projektima za njemačke klijente koji se nalaze u farmaceutskom/zdravstvenom sektoru. Tvrtka traži senior front end developer-a.

Plaća: bruto 3970 EUR +

Mjesto rada: Zaprešić ili remote

Senior front end developer – team lead

APPCRO

APPCRO je trvtka koja programira Business Management Platform (BMS) koja donosi brzu digitalnu transformaciju i uključuje velik broj integriranih sustava, rješenja i alata za suradnju, komunikaciju i upravljanje cjelokupnom organizacijom. Tim u svoje redove poziva čak tri programera! Provjeri.

Mjesto rada: Varaždin

Programer/ka (Microsoft stack web tehnologije)

Banka Kovanica

Banka Kovanica sa sjedištem u Varaždinu, spada u skupinu manjih banaka s mrežom od dvanaest poslovnica za poslovanje s građanstvom i s pravnim osobama. Zbog potrebe proširenja našeg stručnog tima u sektoru Organizacije i informatike u Varaždinu u potrazi su za .NET developerom.

Mjesto rada: Varaždin

Junior .NET developer

Brightdock

Trvtka surađuje s ambicioznim robnim markama kako bi stvorili web, mobilne i eksperimentalne digitalne proizvode koji mijenjaju pravila igre. Tvrtka je radila za tvrtke kao su Lorela, Vodafone, Airbus, Skynews itd.

Mjesto rada:

Plaća: bruto 5000 – 6600 EUR

Mid frontend developer

Senior frontend developer

Senior flutter developer

Senior project manager

DECODE

DECODE je agencija koja stvara softvare proizvode. Tvrtka se bavi digitalnim rješenjima, kao što su IoT, messaging apps, Fintech itd. DECODE radi za trvrke kao su AT&T, Contensquare i Microsoft.

Mjesto rada: Zagreb ili remote

Plaća: bruto 2000 – 4000 EUR

Mid/Senior Flutter Software Engineer

Mid/Senior iOS Software Engineer 

Mid/Senior Android Software Engineer

ERIT

Ako ste strastveni prema razvoju softvera i tehnologiji, možda je ovaj posao pravi za vas. Erit zapošljava programera. Provjeri!

Mjesto rada: Osijek

Software developer

Finansijska agencija

Finansijska agencija traži jednu osobu za rad u  Zagrebu u Odjelu komercijalnih digitalnih platformi, Centru digitalnih usluga, Sektoru digitalnih rješenja.

Mjesto rada: Zagreb

IT Pripravnik/ca za razvoj proizvoda u sektoru digitalnih rješenja

Infoart

Infoart je poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, razvoju, implementaciji i održavanju složenih poslovnih informacijskih sustava za srednja i velika poduzeća te javne ustanove. Trenutno zapošljava preko 50 stručnjaka, od čega su većina razvojni programeri.

Mjesto rada: Zagreb

IT-savjetnik za poslovne aplikacije

Voditelj projekata

Viši web developer/ka

mNavia 

MNavia bavi se sa uslugama stručnog inženjeringa i tehničkog prodajnog savjetovanja. Kao član tima, imat ćeš priliku razvijati napredni software koji pomaže ostvariti sigurniji let aviona!

Plaća: neto 1000 – 2000 EUR

Mjesto rada: Split / Remote

Software developer C#, .NET

NEO LAB

Ekipa NEO LAB bavi se razvojem softvare-a za turističke aranžmane. Traže dvoje kolega koji bi im se pridružili u uredu u Puli.

Mjesto rada: Pula

Server – administrator/ica sustava

Voditelj/ica projekta

Omega software

IoT odjel Omega software trvrke razvija IoT Complete platformu za prikup podataka putem IoT senzora i uređaja kako bi ih mogli pretvoriti u korisniku bitne informacije. Pozivaju više programera u svoj tim.

Mjesto rada: Zagreb

React developer i java developer

SIGIT

SIGIT Agency iz Bjelovara je tvrtka koja se bavi digitalizacijom i poboljšanjem starih softverskih sustava. Tvrtka traži motiviranog .NET/C# inženjera da se pridruži timu koji radi za internacionalnog klijenta iz energetskog sektora.

Plaća: bruto 2760 – 4140 EUR

Mjesto rada: Bjelovar / remote

.NET softver inženjer

Vidite li?

Programerski poslovi trenutno su vrlo popularni. Tvrtke traže programere koji će im se pridružiti i pomoći u optimizaciji i razvoju digitalnih procesa ili mentorirati zaposlenike u području programiranja.

Jeste li zainteresirani za učenje programiranja? Pogledajte Smartninja tečajeve programiranja:

Ukoliko imate pitanja, pišite nam na info@smartninja.hr.

Nastavite sa čitanjem