Odaberite naš najprodavaniji tečaj! Web Development 1
ODABERI TEČAJ
POČINJEMO USKORO: Programiranje s ChatGPT-om
Pogledaj više

Programiranje s ChatGPT-om

Nauči temelje programiranja i postani programer! Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj je prikladan za početnike, a održava se putem interneta, uživo, uz vodstvo instruktora!

Na tečaju ćeš naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon ovog tečaja, neće ti biti teško prebaciti se na drugi programski jezik.

Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po tvom izboru.

6 sati
4 susreta
Početni

Program

Tečaj Programiranje s ChatGPT-om namijenjen je programerima početnicima, kojima u samo četiri lekcije na lijep i razumljiv način pojašnjavamo sve navedene teme i značajno nadograđujemo programerske izazove. Tečaj je odličan izbor za one koji žele steći uvid u #lifehacks u svijetu programiranja i time poboljšati svoju produktivnost.Tečaj uključuje znanja iz područja umjetne inteligencije (AI), ChatGPT-a, integracije ChatGPT-a u svakodnevni rad prema struci, pisanje dokumentacije, testiranje, planiranje i pisanje programskog koda s ChatGPT-om.
  • Lekcija 1: Uvod u umjetnu inteligenciju i ChatGPT
  • Lekcija 2: Praktična upotreba ChatGPT-a u programiranju
  • Lekcija 3: Usporedba različitih AI alata
  • Lekcija 4: Napredno korištenje AI / ChatGPT u programiranju

Predznanje

Polaznici tečaja ne moraju imati predznanje o programiranju zato što će se kreće od samih osnova. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, no polaznici bi trebali vladati osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera.

Datumi i susreti e-lekcija

Tečaj traje 2 tjedna (4 lekcije). Predavanja se održavaju dva puta tjedno, uživo putem interneta.U prvoj polovici tečaja naučit ćemo o umjetnoj inteligenciji, ChatGPT-u i drugim alatima koje iskusni programeri koriste za ublažavanje programerskih izazova.U drugoj polovici teoriju ćemo pretvoriti u praksu – primijenit ćemo umjetnu inteligenciju (AI) na glavne elemente programerske profesije – pisanje dokumentacije, testiranje, planiranje i pisanje softverskog koda s AI.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoje računalo i pristup internetu.

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.
programiranje s chatgptom

119,00 

Datum tečaja
5. 12. 2023
Instruktor
Igor Znika
Trajanje
6 sati
Broj susreta
4 susreta
Zahtjevnost
Početni

Izjave naših vježbenika

"Apsolutno sve što smo prošli bilo je izuzetno zanimljivo, korisno i primjenjivo. Moram pohvaliti predavača, bio je izvrstan, strpljiv, izuzetno puno zna i to znanje lagano prenosi na druge."
"Lekcije su jednostavno strukturirane tako da ih svaki početnik može razumjet, a instruktor je bio pristupačan i prijateljski nastrojen."
"Veoma mi se svidio online način nastave, i puno je pomoglo snimanje predavanja da se može pratiti kada nije bilo moguće doći na predavanje. Vjerujem da će mi se WebDev2 dosta kositi sa smjenama na poslu i sigurna sam da nijedan tečaj ne bih bila u mogućnosti pohađati da je nastava bila uživo, pošto živim u udaljenom mjestu. Mario je bio odličan instruktor i veoma sam zahvalna na ovako prilagodljivom online pristupu korisnicima tečaja."